Over dakwerken Boets
Dakwerken Boets werd in 2004 opgericht door Leopold ‘Polly’ Boets en zijn zoon Tommy.

Doorheen de jaren kende dit Limburgse familiebedrijf een stapsgewijze groei waarbij er momenteel wordt gewerkt met zes ploegen van all-round dakwerkers. Elke ploeg bestaat uit dakwerkers met vele jaren ervaring. Deze dakwerkers krijgen maximale ondersteuning zodat ze zich zoveel mogelijk kunnen concentreren op datgene waar ze sterk in zijn: dakrenovaties en het maken van nieuwe daken. Het totale team van Dakwerken Boets telt twintig medewerkers, inclusief magazijnier, chauffeur voor alle transporten, administratieve en technische ondersteuning.

dakwerker

Onze dakwerkers maximaal op het dak

Doorheen de jaren groeide Dakwerken Boets in Limburg en daarbuiten uit tot een toonaangevend dakbedrijf. Daarbij investeerden wij veel in de efficiëntie van onze organisatie zodat onze dakwerkers geen tijd verliezen en maximaal hun tijd kunnen spenderen op het dak. Elke ploeg werkt een opdracht van A tot Z af. Zo beschikken wij over een uitgebreide voorraad aan dakmaterialen en hebben we een voltijdse magazijnier in dienst. Alle werftransporten voeren we uit met een eigen kraanwagen met voltijdse chauffeur. Verder beschikken we over eigen kranen, liften en stellingen. Met elke leverancier streven we naar een hecht partnership. Tenslotte zorgen we ook dat onze dakwerkers geen tijd verliezen met het lossen van de afbraakmaterialen. Dankzij deze efficiënte organisatie voeren wij alle dakwerken kwaliteitsvol uit aan uiterst concurrentiële prijzen.

Dakrenovaties, nieuwe daken en herstellingen

Als all-round dakwerkers garanderen wij een totaalservice in heel Limburg en omgeving. Je kan bij ons terecht voor dakrenovaties, nieuwe daken en herstellingen. Dakrenovaties voeren we uitsluitend uit na een plaatsbezoek met een grondige dakinspectie.

Voor nieuwe daken nodigen we je uit voor een bespreking van je ontwerpplannen. Wij bieden telkens een oplossing op maat met vrijwel eindeloze materiaalkeuzes. Na stormschade zetten we al onze dakploegen in om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen met de nodige dakherstellingen.

Dakwerken voor particulieren

De meeste opdrachten voeren we uit voor particulieren. Daarbij groeiden we voor verschillende architecten in de regio Tongeren uit tot een vaste partner voor alle dakwerken.

Naast woningen voor particulieren behoren ook grotere opdrachten tot de mogelijkheden, zoals appartementsgebouwen, ziekenhuizen, scholen,….

Dakwerken in Limburg en omgeving

Vanuit onze thuisbasis in Tongeren voeren wij dakwerken uit in een ruime straal van een 20 tot 30 kilometer. Zo zijn onze dakploegen dagelijks actief in de ruime regio’s van Hasselt, Sint-Truiden, Luik, Genk, Tienen, maar ook Leuven.

Administratieve ondersteuning voor premies

Je mag rekenen op onze administratieve ondersteuning voor het aanvragen van renovatie- en isolatiepremies. We geven je graag advies over de bestaande mogelijkheden en bezorgen je na uitvoering van de dakwerken de vereiste attesten.

Wij helpen je graag verder